Vanaf 14:00 geen waterbus, treinen of bussen

0
528

REGIO – Vandaag waait het extreem hard. De waterbus Blue Amigo wordt uit de vaart genomen vanaf 14:00 uur. Ook Qbuzz heeft besloten om vanaf 14.00 uur geen trein en ook geen bus meer te laten rijden in de Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem. Morgen starten men de dienstregeling weer op. Dit besluit is genomen met het oog op de veiligheid van onze reizigers en medewerkers.

Veiligheid voorop
Wegens de aangekondigde storm vertrekt de laatste trein uit Gorinchem vandaag om 13:32 uur met aankomsttijd 13:57 uur in Dordrecht. De laatste trein uit Dordrecht vertrekt om 12:18 uur met aankomsttijd 13:07 uur in Geldermalsen.

Om 14.00 uur staan alle voertuigen van Qbuzz (bussen en treinen) binnen. Dit betekent dat de laatste lange ritten vanuit Utrecht bijv. om 12:30 uur vertrekken. Ook andere vervoerders kunnen besluiten om eerder te stoppen met rijden, of hebben dat al gedaan. Kijk op 9292.nl voor een actueel overzicht.

Qbuzz verwacht op zaterdag 19 februari weer een normale dienstregeling te rijden. Ook de waterbus van Blue Amigo vaart zaterdag weer volgens de normale dienstregeling.