Trijntje van Es weer lijsttrekker D66

0
492

PAPENDRECHT – De kieslijst van D66 Papendrecht is bekend. Trijntje van Es voert de lijst aan, net als vier jaar geleden. “Ik ben ontzettend trots dat we zo’n fantastische groep mensen hebben. Veel jonge en energieke Papendrechters die zich willen inzetten voor een betere toekomst van onze gemeente, aangevuld met mensen met veel kennis en ervaring.”

De kieslijst werd onlangs vastgesteld door de Papendrechtse leden van D66 via een fysieke ledenvergadering en e-voting. Op nummer 2 van de D66-kieslijst staat Niels van Heteren, die de afgelopen jaren al in commissies van de gemeenteraad actief was. Hij start binnenkort als jonge ondernemer op de Meent met een drankenspeciaalzaak en proeflokaal en is vrijwilliger bij Buddies HandicapNL en VV Papendrecht. Op nummer 3 staat Daan Snaathorst, half gepensioneerd adviseur en interim-manager op het gebied van Logistiek en Transport en vrijwilliger bij Sterk Papendrecht. Voormalig wethouder Joke Reuwer sluit de lijst als lijstduwer.

Rens van Hal, nu raadslid naast Trijntje van Es,  staat op plaats 10 en keert dus niet meer terug in de gemeenteraad.

Het verkiezingsprogramma ‘Laat iedereen vrij, maar niemand vallen’ wordt later deze maand
in een algemene ledenvergadering vastgesteld. “Over de inhoud van het programma kan ik helaas nu nog niet teveel zeggen,” aldus Trijntje van Es, “daar wordt eerst over gestemd door de leden. Zeker is wel dat we veel mooie nieuwe plannen hebben met betrekking tot duurzaamheid, leefbaarheid, bereikbaarheid, onderwijs, zorg en wonen in Papendrecht. We zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie dat nodig heeft.”