Tweedehands zomerkleding markt

0
111

PAPENDRECHT – Vrije Baptistengemeente Papendrecht organiseert op zaterdag 15 april aanstaande een tweedehands kledingmarkt voor zomerkleding.

Met de zomer in aantocht, is iedereen druk met het uitzoeken van de garderobe. Sommige kleding is de klein of te groot en soms ben je gewoon uitgekeken op je kleding/draag je het simpelweg niet. Weet dan dat je andere mensen heel blij kunt maken met deze kleding! Daarnaast is het aanschaffen van nieuwe kleding, vaak een dure aangelegenheid. Daarom willen we iedereen de gelegenheid geven hun goeie tweedehands zomerkleding in te leveren en nieuwe (tweedehands) kleding aan te schaffen tegen mooie prijzen vanaf €1.

Op 15 april, tussen 10 en 13 uur is er in de zaal van het kerkgebouw een tweedehands zomerkleding markt, met kleding voor het hele gezin: vrouwen, mannen en kinderen. De kledingmarkt is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen lid bent van de gemeente.

Wil jij je zomergarderobe vernieuwen/verduurzamen op een maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste manier: je kunt kleding inleveren op vrijdagavond 14 April tussen 7 en 9 uur ’s avonds. Je krijgt dan tegoed, om op zaterdag, tijdens de kledingbeurs, te besteden! (De enige voorwaarde is dat de kleding niet versleten of vies is.)

Klik hier voor meer informatie.