Valentijnsactie Dordrechts Museum

0
384

Foto: Bas Keizer

DORDRECHT – Het Dordrechts Museum organiseert een leuke Valentijnsactie voor geliefden die niet alleen van elkaar maar ook veel van kunst houden. Wie ooit is getrouwd in het Dordrechts Museum kan op vertoon van de trouwfoto op zondag 13 februari en maandag 14 februari gratis naar het museum. Er moet dan wel eerst online, op de website van het museum, een ticket gereserveerd worden.

Liefde voor elkaar en voor kunst
Sommige mensen delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook voor de kunst. Deze kunstminnende koppels maken op de mooiste dag van hun leven vaak trouwfoto’s in het museum, de museumtuin of het museumrestaurant. En die foto’s staan nu garant voor gratis toegang op zondag 13 februari en maandag 14 februari.

Hoe werkt de Valentijnsactie?
Om gratis naar het museum te kunnen moet er eerst een kaartje gereserveerd worden op de website van het Dordrechts Museum. Na het reserveren van een tijdslot kiest je voor de ticket met de naam ‘kortingspassen’. Deze kost 0 euro. De tickets en de foto (eventueel digitaal) neem je mee naar het museum op 13 of 14 februari en toont je bij de kassa. De tickets zijn ook geldig voor de tentoonstelling ‘In het licht van Cuyp’.

Tinderdates
TakepART, de groep jongste medewerkers van het Dordrechts Museum, geeft een eigen draai aan de Valentijnsactie. Zij roepen iedereen op om met hun Tinder-date op 13 en 14 februari naar het museum te gaan. Ook deze daters mogen op genoemde data gratis naar het museum. De actie werkt op dezelfde wijze als de trouwfoto’s maar nu op vertoon van een Tinderprofiel.

Stuur je trouwfoto naar het museum
Een andere manier om Valentijnsdag te vieren is door je liefste en jullie liefde in het zonnetje te zetten. Verras je geliefde en stuur jullie trouwfoto (genomen in of om het museum) naar l.de.jongh@dordrecht.nl De foto wordt dan op Valentijnsdag op de social media van het museum geplaatst.