‘Voel je vrouwelijker’ cursussen bij Volksuniversiteit

0
380

PAPENDRECHT – Volksuniversiteit Papendrecht organiseert op de vrijdagochtenden 13 en 20 mei verzorgt de cursus ‘Voel je vrouwelijker’. Cursusleider is Rebecca Baars. De cursus bestaat uit 2 workshops: de eerste vrijdag gaat over ‘kleur in je kleding’. Tijdens deze ochtend ga je met elkaar ontdekken en ervaren welke kleuren het mooist bij jouw huid, haar en ogen staan. Zijn dat juist de koele tinten of meer de warme tinten?

De 2e workshop behandelt ‘kledingstijl en kledingmodellen’. In deze workshop ga je met elkaar ontdekken en ervaren wat jouw kledingstijl is en krijg je inzicht in het belangrijkste sterke punt en aandachtspunt van jouw lichaam. Je wordt verzocht beide lessen een Topper (waar je je mooi in voelt) aan te doen en een Flopper mee te nemen. Je gaat naar huis met een kleurenpasje en een kaart met persoonlijke tips. Dit ondersteunt je bij het winkelen.

De workshops worden gegeven van 10.00 uur tot 12.30 uur. De cursusprijs bedraagt € 55,-, plus € 5,- materiaal. Voor inschrijving of meer informatie: www.vupapendrecht.nl