Volle winst voor Drechtstreek

0
503

GORINCHEM – In een aantrekkelijke wedstrijd heeft Drechtstreek een nuttige 0-1 overwinning behaald op GJS. Beide ploegen hielden elkaar lange tijd in evenwicht. Gedurende de eerste helft werd er niet gescoord, al waren er aan beide kanten wel mogelijkheden. De mooiste kansen waren voor Drechtstreek maar die werden steeds net gemist.

De tweede helft was nog maar nauwelijks begonnen toen Drechtstreek via een fraaie aanval over links de 0-1 kon scoren. Koen Lighaam gaf na een razendsnelle aanval een goed geplaatste voorzet, die door Mark Kunst kon worden verzilverd. Die score zorgde voor de nodige rust in de Drechtstreek gelederen en voor nog meer aanvalskracht. Het doelpunt van Kunst bleek het enige doelpunt van de middag te zijn zodat de drie punten mee naar Papendrecht konden.