Willaerts Group levert weer podia op Koningsdag

0
439

Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – Na een gedwongen onderbreking van twee jaar staat er in april weer een ouderwetse Koningsdag op het programma. Hiervoor zet Willaerts Group traditiegetrouw wee podia met bands en DJ’s neer in samenwerking met het Oranje Comité.

De dag begint om 11:30 uur met Muziekvereniging Excelsior op het Marktplein. Bij de twee podia op het Veerplein en de Markt verzorgen Il Mercato, Urban Streetfood bar en Willaerts voor drinks & bites vanuit meerdere punten rondom de pleinen. Dit jaar wordt er zelfs één van de beste DJ’s uit Spanje overgevlogen: Jordy Ruz. Daarnaast zal Willaerts Group’s resident DJ Freek-F en Compact & Keller een set neerzetten.

Line-up van de bands, verdeeld over twee podia:
Colibri the Band: geen onbekende op Koningsdag in Papendrecht. Het plezier van dit muzikale kanon spat ervan af. Niet meezingen is geen optie.
The Originals: met hun show verovert de band elk publiek. Ze spelen alles! Vraag jouw nummer aan op het verzoekpodium in het midden en The Originals spelen het. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, de nodige instrumentale acrobatiek en natuurlijk hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van een interactief muzikaal spektakel. Niet voor niets werden ze al uitgeroepen tot ‘Populairste Party Band’ van Nederland.
Agogo: gewapend met een zeer breed repertoire vol dance-classics en de meest actuele party hits spelen zij gave medleys.
Session: een optreden van Session wordt omschreven als ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy en vooral: een feest.

Bron: Het Kontakt