Zaterdag 67e Ronde van Papendrecht

0
226

PAPENDRECHT – Na twee jaar te zijn afgelast gaat de 67e Jumbo Ronde van Papendrecht nu echt van start op zaterdag 4 juni 2022. Op dit moment hebben zich al een groot aantal renners en rensters ingeschreven om aanwezig te zijn bij het wielerspektakel in Papendrecht. Mooie categorieën die voor 100% spektakel gaan zorgen, de aanmeldingen blijven binnenkomen.

Ook dit jaar staan er weer verschillende succesvolle renners en rensters uit Papendrecht (in verschillende categorieën) aan de start. Zouden we dit jaar een lokale winnaar hebben? Naast het wielrennen vindt ook dit jaar de hardloopwedstrijd (4mijl van Papendrecht) plaats die toegankelijk is voor iedereen. Vier mijl lopen met een recreatieve gedachte is uiteraard ook mogelijk, er zijn zelfs per ronde leuke premies te verdienen. Naast de recreanten bestaat er natuurlijk de mogelijkheid, om het parcoursrecord van Roy Hoornweg aan te vallen.

Voor zowel het hardlopen als het wielrennen is het nog mogelijk om mee te doen. Renners kunnen zich aanmelden via de website van de KNWU en lopers kunnen zich aanmelden via de website Hardloopkalender.nl.

Het programma voor 4 juni 2022:
11.15 uur Grote Prijs Create Comfort – ((E)-Elite/Belofte Club-Vr./Amateur-./Junior-Vr.
12.45 uur Grote Prijs Waltmann Bedrijfshuisvesting – (C)-Sportklasse
14.15 uur Van Mill 4 Mijl van Papendrecht – (Hardlopen, ook recreatief)
15.30 uur Grote Prijs Jumbo Supermarkten – (A1)-Elite-Mannen/Beloften/Amateurs