Het ToBe Solisten Concours Online

0
708

PAPENDRECHT – Het ToBe Solisten Concours organiseert online de zevende editie van de amateurwedstrijd voor muzikanten om hun talent te laten zien.

Deelnemers filmen hun eigen optreden en leveren dit filmpje uiterlijk vrijdag 19 maart aan en een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. Op zaterdag 27 maart vindt er een online prijsuitreiking plaats.

Alle instrumenten mogen meedoen en dit geldt voor zowel ToBe-leerlingen als niet-ToBe leerlingen van alle leeftijden. De vakkundige jury beoordeelt de gespeelde werken op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit.

Er zijn drie categorieën: tot en met 12 jaar, 13 tot en met 18 jaar en 19 jaar en ouder. Per categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Eén van de prijzen is het meespelen als solist tijdens een concert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.

Klik hier voor meer informatie.

foto: D. van der Weck