Aanpassing kruising Ketelweg/Rosmolenweg

0
617

PAPENDRECHT – De kruising Rosmolenweg/Ketelweg en een gedeelte van de Ketelweg ter hoogte van de uitweg van het pand van Boskalis wordt aangepast. Boskalis realiseert op dit moment nieuwe kantoorgebouwen aan de Rosmolenweg.

Om een snelle en veilige verkeersafwikkeling op de Rosmolenweg en Ketelweg te waarborgen, heeft Boskalis aan de gemeente verzocht om verkeerskundige aanpassingen aan te brengen aan de Ketelweg en de Rosmolenweg. Hiervoor is in overleg met de gemeente een Voorlopig Ontwerp opgesteld.

Voor het aanpassen van de kruising Rosmolenweg/Ketelweg en de uitweg aan de Ketelweg wordt een inspraakprocedure doorlopen.

De uitvoering van de werkzaamheden is gepland in het 2e kwartaal van dit jaar.

Voor de details van de inspraakprocedure, klik hier.