Cursus “Alleenzaamheid”

0
1200

PAPENDRECHT – Sterk Papendrecht organiseert de training “Alleenzaamheid’ in de maanden april, mei en juni voor mensen die de lockdown als een zware last ervaren.

De cursus wil mensen helpen die in deze coronatijd verminderde sociale contacten hebben of onzekerheid hebben over werk of financiën of angstig zijn voor besmetting.

Tijdens de cursus, die bestaat uit zes ochtenden, gaan twee trainers van Sterk Papendrecht samen met de deelnemers in op wat eenzaamheid inhoudt en hoe men daarmee om kan gaan tijdens en na de lockdown. Ook geven de bijeenkomsten de deelnemers de gelegenheid met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomsten worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. De bijeenkomsten vinden plaats in een grote ruimte met een mondkapje op en op 1,5 meter afstand. De cursus is gratis en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Degenen die geïnteresseerd zijn, moeten zich snel aanmelden bij: Sterk Papendrecht, per mail via info@sterkpapendrecht.nl of telefonisch 078 6154741.

Bron: Sterk Papendrecht