Aanhouding aan de Lange Tiendweg

0
1217

PAPENDRECHT – Maandagmiddag heeft de politie aan de Lange Tiendweg een 23-jarige man uit Dordrecht en een 22-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Zij worden verdacht van handel in verdovende middelen.

De politie had de Dordtenaar al langere tijd op de korrel nadat over hem informatie over zijn activiteiten was binnengekomen. Uit het onderzoek dat naar hem werd opgestart, werd op 19 maart duidelijk dat hij met zijn auto diverse locaties afreed en aan meerdere klanten harddrugs verkocht. Daarop werden de man en zijn bijrijder aangehouden.

In een woning aan de Stellingmolen werden drugs, versnijdingsmiddel, versnijdingsapparatuur en een grote som contant geld gevonden. In de woning was een 29-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aanwezig, die ook werd aangehouden. Alle drugs en aanverwante zaken zijn inbeslaggenomen. De Dordtenaar en de man uit Hendrik-Ido-Ambacht zitten nog vast. De Sliedrechter is heengezonden, maar blijft wel verdachte.