Open trainingsdag jeugd v.v.Papendrecht

0
1120

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht houdt in het voorjaar op het Slobbengors enkele open dagen voor de jeugd. Deze zijn bestemd voor jongens en meisjes, leden en niet-leden. Op zaterdag 3 april is de eerste open trainingsdag.

Onder leiding van diverse trainers krijgen jeugdvoetballers leuke voetbalvormen voorgeschoteld als vier tegen vier met vier doeltjes, vrije trappen oefenen, een mik- en schietspel, levend tafelvoetbal en nog veel meer. De organisatie is in handen van jeugdvoorzitter Rick Croese en hoofd jeugdopleidingen Dennis Zaal.

Kinderen die geboren zijn in 2007 of later gaan ’s ochtends aan de slag van 9.30 tot 11.30 uur. ’s Middags, van 12.30 tot 14.30 uur, is het de beurt aan jeugdvoetballers die geboren zijn in 2003, 2004, 2005 of 2006. De trainingssessies zijn opgedeeld in zes ronden van een kwartier per ronde.

Voor meer informatie en inschrijven: jeugd@vvpapendrecht.nl.