Nieuwe kleedkamers bij Drechtstreek

0
670

PAPENDRECHT – Bij de voetbalvereniging Drechtstreek wordt al enige tijd hard gewerkt aan het realiseren van nieuwe kleedkamers. Al jaren kampt de club met een tekort en het bestuur heeft met toestemming van de ledenvergadering veel tijd gestoken in het organiseren van de bouw van een aantal nieuwe kleedkamers.

Veel voorbereidingen zijn al achter de rug en momenteel wordt alles op alles gezet om met de nieuwbouw aan de slag te gaan. De constructieberekeningen zijn gemaakt, de bouwtekeningen zijn klaar en er wordt met verschillende aannemers over de uitvoering gesproken.

Ondertussen heeft de onderhoudsploeg het hekwerk op de bouwplaats weggehaald en is de container die achter dat hek stond verplaatst. De volgende stappen zullen zijn dat het straatwerk wordt weggehaald en dat er bouwhekken zullen worden geplaatst.