Elke vrijdagavond Film & Eten

0
716

ALBLASSERDAM – Na vele online activiteiten georganiseerd te hebben organiseert Landvast het Film&Eten concept in thuisvorm. In de Landvast webshop kan men van de bekende menukaart één van de Film&Eten klassiekers kiezen.

Ook is er een special van de week en uiteraard is er ook de keuze voor een kindermenu zodat men ook met het hele gezin kan genieten. De menu’s zijn voor €15,- euro te bestellen (kindermenu voor €7,50) en voor €5,- meer krijgt u de “toet van de week”. De gerechten staan vanaf de zaterdag ervoor in de webwinkel. Op de dag zelf kan men vanaf 17.00 uur ook binnenlopen en bestellen.

Helaas is de bioscoop ook nog steeds gesloten, maar Landvast haalt de nostalgie van de videotheken terug. Ze hebben een bonte verzameling zogenoemde “doorgeefdvd’s” staan. Bij het afhalen van de bestelling mag men een dvd naar keuze meenemen die men na (of tijdens) het eten samen op de bank thuis kan bekijken.
Indien men zelf nog dvd’s heeft staan dan mag men deze meenemen en aan de collectie toevoegen. Bij de volgende bestelling kan de dvd weer ingewisseld worden of kan worden doorgegeven aan familie, vrienden, buren etc.

Men kan alle gerechten online bekijken en bestellen via www.landvast.nl/webshop. Deze zijn op de vrijdag vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur af te halen in Landvast.