Open dag bij VV Papendrecht

0
575

PAPENDRECHT – Op zaterdag 3 april was de eerste open dag bij VV Papendrecht van dit voorjaar. Tijdens deze dag stonden voor kinderen allerlei leuke aspecten van het voetbal op het programma.

De trainers zetten in totaal acht oefenvormen uit, verdeeld over twee velden. De opkomst was bijzonder goed. Heel wat nieuwe gezichten konden begroet worden. Na de introductie werden de deelnemers opgedeeld in groepen. De voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar gingen aan de slag op het hoofdveld. Het tweede veld was het terrein van de oudere kinderen.

De organisatie had voor allerlei leuke trainingsvormen gezorgd zoals: 4 tegen 4 voetbal met 4 doeltjes, een mik- en schietspel, 1 tegen 1 plus een keeper op een groot doel en 1 tegen 1 lijnvoetbal. Elke voetbalvorm werd begeleid door een trainer. De oefeningen duurden ongeveer 15 minuten.

VV Papendrecht heeft geprobeerd te laten zien op welke wijze bij de club getraind en omgegaan wordt met kinderen. We hopen dat iedereen plezier heeft gehad in de oefeningen en in de begeleiding daarvan. In de loop van de lente zullen meer van dit soort dagen gehouden worden. Zodra er meer bekend is, zal hierover bericht worden op de website: www.vvpapendrecht.nl.