Natascha wint nét niet

0
848

PAPENDRECHT – Natascha Molly, de Papendrechtse finaliste in ‘Op zoek naar Maria’, greep zondagavond net naast de hoofdprijs: ze werd tweede.

Regisseur Carline Brouwer, die in de jury zat, beloofde net voor het bekend worden van de uitslag zowel Nandi van Beurden als Natascha mee te nemen naar de show. “Jullie zijn allebei van topniveau.” Nandi won uiteindelijk de finale.

Natascha werd vooral gezien als een verrassende Maria. Jurylid Richard Groenendijk: “Jij hebt de afgelopen weken de meeste verandering en groei laten zien. Je bent bijzonder, een sprankelende Maria.” Jamai Loman was het met hem eens: “Je bent om op te eten, heel Nederland is verliefd op je geworden.”

In de finale vertolkten Nandi en Natascha samen ‘I will follow him’ (Sister Act) en beiden solo ‘De muziek van de hoogste bergen’ uit The Sound of Music. Daarna werd er massaal gestemd, met Nandi nipt als winnaar. Het humeur van Natascha leed er geenszins onder. Haar wacht een grote musicaltoekomst, is de verwachting van de kenners.

Bron: de Klaroen