So What! op Papendrecht FM

0
1185

PAPENDRECHT – Woensdag 7 april tikt de middagklok om 16:00 af uur voor twee uurtjes nieuwe jazz, soul en verrassende global muziek. Pop-up programma “So What!” is woensdag 7 april weer live op Papendrecht FM.

Presentatoren Ronald Roël en Ben Korzelius bieden luisteraars, thuiswerkers en muziekliefhebbers warmte en goede spirit met nieuwe tracks en recent verschenen albums. Met een warm hart voor de Nederlandse jazz en soul. Daarnaast het laatste muzieknieuws, livestream-concertagenda en een voorzichtige vooruitblik naar de zomerfestivals. Ook aandacht voor de nieuwe rubrieken “The Classic” en “Chanson Roël”. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

“So What!” is een pop-up muziekprogramma op Papendrecht FM met verse jazz, soul en globalmuziek. Maandelijks live op woensdag te beluisteren van 16:00 tot 18:00 uur.

Luister online: www.rtvpapendrecht.nl livestream radio; via de gratis app Radio Garden. Of 105.0 FM in de ether Drechtsteden en de Alblasserwaard, 105.9 FM op de Papendrechtse kabel.

Of via digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort