Excelsior presenteert De Slimste Muzikant

0
665

PAPENDRECHT – Excelsior presenteert op 17 april om 20:00 uur de allerleukste online Pub Quiz van Nederland, De Slimste Muzikant. Iedereen kan meedoen, vanuit huis!

Op dit moment zitten muzieklessen, concerten en evenementen er nog even niet in. Daarom gaat Excelsior het nu anders doen en organiseert men een muzikale pubquiz die iedereen vanuit huis mee kan spelen, De Slimste Muzikant.

Op de website van Excelsior (www.excelsiorpapendrecht.nl) lees je hoe dit in zijn werk gaat en hoe je kunt meespelen.

De quiz is te bekijken via een YouTube Livestream op het YouTube kanaal van Excelsior (zoek op YouTube naar: Excelsior Papendrecht). Deze livestream is te bekijken op een laptop, PC of tablet (en evt. op een smart TV, Apple TV of Chromecast).

Via de livestream loodsen de heren van Rossum en Freriks je op ludieke maar zeker ook informatieve wijze door de muzikale vragen. Maar nog leuker is dat je met je smartphone kan meespelen. Dit doe je door op de avond zelf op je telefoon de website www.kahoot.it te openen of gebruik de kahoot-app via Google Play of de Apple Store.

Meedoen kan zonder aanmelding en is geheel gratis. De livestream start om 20:00 uur op zaterdag 17 april. Meer informatie op www.excelsiorpapendrecht.nl.

Links:
– Agenda item: http://excelsiorpapendrecht.nl/agenda/de-slimste-muzikant-agenda-17-4-2021
– Trailer YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=y3gF-VF9QLU
– YouTube Livestream: https://youtu.be/–CSa1pAfM4