Nieuw kinderevenement bij Suppord

0
696

PAPENDRECHT – Suppord (jeugd&jongerenwerk) organiseert de komende maanden samen met PKC, het Sportcentrum, Speeltuin de Zonnebloem en vv Papendrecht een evenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kinderen kunnen zich tijdens deze middagen zowel fysiek als creatief uitleven bij de volgende programma-onderdelen : springkussens, crea/knutsel-tafel, kinderdisco, demo’s van Bounce of de Breaksquad en een surprise-activiteit.

De activiteiten vinden buiten plaats op een afgesloten terrein (alleen toegankelijk voor de kinderen). Elke middag kunnen er maximaal 150 kinderen meedoen. Aanmelden (naam/leeftijd/tel.nr) kan alleen per keer in een bepaalde periode. Men ontvangt dan een reactie wanneer het kind ingeschreven is.

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden: klik hier.