Tweede editie Dordrecht Metal Fest

0
652

DORDRECHT – Op zaterdag 5 juni voorziet Bibelot de metal gemeenschap opnieuw van een avondprogramma vol zware metalen. Tijdens de tweede editie van Dordrecht Metal Fest betreden Officium Triste, Kurb Saatus en Fenris het podium.

Het festival vindt plaats volgens de coronamaatregelen en wordt live uitgezonden via het YouTube kanaal van Bibelot.

Liefhebbers van het stevigere werk kunnen hun hart weer ophalen in het Dordtse Poppodium. Na het succes van de eerste editie in 2020 slaat Bibelot de handen opnieuw ineen met Ben de Graaff en Amok (Onheil) voor de organisatie van de tweede Dordrecht Metal Fest editie. De capaciteit om het festival fysiek bij te wonen is zeer beperkt. Daarom kunnen liefhebbers het festival ook online volgen met behulp van een livestream.

Officium Triste is sinds 1994 een bekende naam in de Europese doom en death metal scene. De band stond eerder op diverse festivals waaronder Madrid Is The Dark en haalt inspiratie uit bands als Type O Negative en Paradise Lost. Kurb Saatus ontstond gelijktijdig met Officium Triste, maar bracht pas in 2019 zijn debuutalbum ‘The Withering’ vol melodische death metal uit. De eigenwijze band Fenris maakt het programma compleet met songs vol Vikingmetal invloeden.

Tickets: €9,00 voor een los ticket en €18,00 voor een duo ticket. Tickets zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar via www.bibelot.net. De livestream is op zaterdag 5 juni vanaf 20:00 uur gratis te bekijken via het YouTube kanaal en de Facebookpagina van Bibelot.

YouTube kanaal: www.youtube.com/c/BibelotPoppodium
Meer informatie over livestreams: www.bibelot.net/livestream