Cursus politiek actief in Papendrecht

0
930

PAPENDRECHT – Wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Vraagt u zich wel eens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Volg dan de cursus Politiek Actief voor de gemeente en ontdek het!

De gemeente vindt het belangrijk om Papendrechters te betrekken bij besluitvorming. Daarom is het belangrijk te weten hoe de lokale politiek is georganiseerd. Voor iedereen die meer wil weten over de gemeentepolitiek, of interesse heeft om politiek actief te worden, is er eenmalig de cursus Politiek Actief in de gemeente.

De cursus begint op dinsdag 25 mei en bestaat uit 5 bijeenkomsten. Uitgelegd wordt hoe gemeentelijke besluitvorming werkt en wat een raadslid doet. Er is een training overtuigend debatteren en de deelnemers zijn aanwezig bij een raadsvergadering.

Bent u nog niet actief in de lokale politiek? Meldt u dan snel aan! Meedoen is gratis en aanmelden kan via griffie@papendrecht.nl. Voor meer informatie, kijk op: www.raad.papendrecht.nl.