Bij Bosshardt doet mee aan NLdoet

0
611

PAPENDRECHT – Bij Bosshardt, het buurtsteunpunt van het Leger des Heils, is één van de 14 organisaties in Papendrecht die meedoet met NLDoet in Papendrecht op 28 en 29 mei aanstaande. NLdoet is de grootste
vrijwilligersactie van Nederland die vrijwilligers en hun werk in de schijnwerpers zet.

Tijdens het evenement verrichten vele vaste vrijwilligers maar ook vrijwilligers die zich slechts één dag inzetten, een enorm aantal klussen.
Op vrijdagmiddag 28 mei organiseert Bij Bosshardt een gezellige high tea voor buurtbewoners met allerlei hapjes die de leerlingen van het Wartburg College zullen klaarmaken.

Wie het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en graag de handen uit de mouwen steekt, kan zich aanmelden als vrijwilliger voor één dag en helpen om een gezellige middag te organiseren voor de gasten van Bij Bosshardt. Aanmelden kan via www.nldoet.nl.

Uiteraard is het nu extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt. Zolang zowel klusorganisaties als vrijwilligers zich aan alle voorschriften houden, zijn er gelukkig genoeg activiteiten die veilig op 1,5 meter kunnen plaatsvinden.

Bij vragen of voor meer informatie helpt Vrijwilligerspunt Papendrecht verder. Men kan contact opnemen met Janny Nijstad of Judith van Gulik via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 6154741.

Bron: de Klaroen