Wat brengt Studio De Witt?

0
779

DORDRECHT/PAPENDRECHT – De hoofdgast die Ben Corino zaterdag 10 april ontvangt in de eerste twee uur van zijn radioprogramma Studio de Witt is de kunstenaar Frans van den Berg (63). Van den Berg heeft jaren een reclamebedrijf gehad in zijn woonplaats Dordrecht. Tegenwoordig is hij woonachtig in de Hoeksche Waard. Schilderen deed hij al. Hij besloot ,toen hij uit de reclame wereld stapte, om zich volledig op het schilderen te gaan toeleggen.

Merel Meijers is de Dichter van Dienst die het tweede uur afsluit. In dat tweede uur ook aandacht voor de actualiteiten uit de Drechtsteden. De coronacrisis heeft ook een grote impact op de reguliere medische zorg. Op dit moment lopen er bijvoorbeeld mensen met nog niet ontdekte kanker rond, omdat de diagnostiek achterblijft door de COVID-19 pandemie. Hierover praat Corino met maag-darm-leverarts Annemieke Thijssen van het Albert Schweitzerziekenhuis.

De Dordtse Nederlandstalige singer/songwriter Herman van Veelen presenteert in Studio De Witt zijn debuutalbum ‘Geef me kleur’. De Dordtse Seniorenbond en de Verenigde Senioren Partij (VSP) schreven een brief aan de voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid over de klachten die zij van ouderen ontvangen over het vaccineren. Wat de klachten inhouden vertellen Margret Stolk (VSP) en Corrie Kieboom van de Dordtse Seniorenbond.

Studio De Witt is zaterdag van 10 tot 12 uur te beluisteren via Papendrecht FM: 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via www.rtvpapendrecht.nl. Het programma wordt herhaald op maandag, ook van 10 tot 12 uur.