‘Suppord Kids Tour’

0
1289

PAPENDRECHT – Woensdag 21 april organiseert de ‘Suppord Kids Tour’samen met PKC, het Sportcentrum, Speeltuin de Zonnebloem en VV Papendrecht, 6 middagen met activiteiten voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar in Papendrecht.

Het programma bestaat uit een aantal vaste onderdelen (zoals springkussens, crea-tafel, kinderdisco en demo’s), maar ook wordt er elke keer een activiteit gedaan.

Aanmelden is verplicht en kan alleen per keer, voor de eerste editie (21 april bij PKC) zijn er al veel aanmeldingen. Aanmelden kan nog tot en met 18 april: f.dboer@papendrecht.nl.

Wethouder Pieter Paan van o.a. Jeugdzaken zal woensdag 21 april even voor 13.30 uur de ‘Suppord Kids Tour’ officieel openen. De ‘Suppord Kids Tour’ wordt georganiseerd met inachtneming van de corona maatregelen. Dat betekent dat ouders/verzorgers geen toegang hebben tot het terrein waar de buitenactiviteiten plaatsvinden.

Kijk voor alle info over de tour op www.suppord.nl