Studio De Witt vanuit Papendrecht

0
614

PAPENDRECHT/DORDRECHT – Zaterdag 17 april zal de live-uitzending van ons radioprogramma Studio De Witt niet vanuit het vertrouwde Mediacentrum Dordrecht plaatvinden, maar vanuit de studio van Papendrecht FM/RTV Papendrecht.

Aanleiding is dat de radiostudio van Drechtstad FM/RTV Dordrecht met technische problemen kampt. Het is op dit moment niet mogelijk om er een live radioprogramma uit te zenden.

Maar in nood leert men zijn vrienden kennen! RTV Papendrecht heeft Studio De Witt de mogelijkheid geboden om op deze zaterdagochtend van 10.00-12.00 uur gebruik te maken van de radiofaciliteiten van Papendrecht FM. Het programma onderdeel De Politieke Stamtafel (12.00-13.00 uur) vervalt deze week.

Studio De Witt zal dus zaterdag te beluisteren zijn op Papendrecht FM 105.0MHz. in de Drechtsteden (dus ook Dordrecht!) en de Alblasserwaard en via internet: www.rtvpapendrecht.nl. Het programma wordt herhaald op maandag, ook van 10.00 tot 12.00 uur.