Oranjefestival VV Papendrecht

0
531

PAPENDRECHT – Juist in deze coronatijd moeten jongeren bewegen en buiten bezig zijn. Bij Voetbalvereniging Papendrecht kan dat. De open dag van begin april was succesvol.

Binnenkort organiseert VV Papendrecht een tweede open dag voor de jeugd. In samenwerking met de voetbalbond vindt op zaterdag 24 april een uniek Oranjefestival plaats.

Met het oog op het komende EK voetbal heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt die ondersteund wordt door de spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen. Ook zij zijn namelijk begonnen als jong meisje of jongen bij een lokale amateurclub. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart. Het gratis festijn is voor jongens en meisjes, leden en niet-leden. De ochtend is van 9:30 tot 11:30 uur bestemd voor pupillen van het geboortejaar 2007 t/m 2014. De middag, van 12:30 tot 14:30 uur, is gereserveerd voor de junioren (geboortejaar 2003 t/m 2006).

Voor informatie of aanmelden kan men per e-mail contact opnemen met de jeugdafdeling: jeugd@vvpapendrecht.nl.