Gemeente verontwaardigd over feestje

0
969

PAPENDRECHT – De gemeente is verontwaardigd over het onthaal dat de kersverse kampioenen van PKC gisterenavond aan de Andoornlaan ten deel viel. Een flink aantal supporters wachtte daar de spelersbus op, die terugkeerde uit Rotterdam. Men hield zich daarbij niet altijd aan de coronaregels.

PKC-voorzitter Niels Mooij was niet verrast door de toeloop van fans. Het clubhuis bleef dicht en er was niets officieels georganiseerd. Wel was er een livestream, zodat de fans thuis de ontvangst en de speeches konden meebeleven. Omdat men zag aankomen dat er toch mensen aanwezig zouden zijn, waren er ook beveiligers geregeld.

Bij de gemeente was men wél verrast over de spontane ontvangst. Hoewel blij met het kampioenschap, was men verontwaardigd over het aantal mensen dat aanwezig was. Er was ook geen toestemming gevraagd voor een bijeenkomst. De politie heeft er, samen met de leiding en beveiligers van PKC, voor gezorgd dat de risico’s zo klein mogelijk bleven. Het geheel duurde niet langer dan een kwartier. Er zijn geen boetes uitgedeeld.

Bron: AD De Dordtenaar