Snelheidscontroles N3 blijven nodig

0
773

PAPENDRECHT/DORDRECHT – Tijdens de werkzaamheden aan de N3 geldt een aangepaste snelheid van 70 km/u. Dit is voor de veiligheid van de wegwerkers en de weggebruikers. Zij krijgen te maken met een situatie die anders is dan normaal, zoals korte invoegstroken en smallere rijstroken.

Om de verkeersveiligheid op de N3 tijdens het groot onderhoud te verbeteren hebben politie en Rijkswaterstaat de handen in één geslagen. Op het gedeelte van de N3 waar een aangepaste snelheid geldt, heeft de politie inmiddels meerdere snelheidscontroles uitgevoerd.

Het werk is nu over de helft en sinds 22 maart wordt er gewerkt in noordelijke richting vanaf de A16 tot de Laan der Verenigde Naties. Het beeld is nog steeds dat er te vaak te hard wordt gereden, ondanks de aangepaste maximumsnelheid. Iedereen wordt opgeroepen om zich aan de geldende snelheid te houden van max. 70 km/uur.