Verzoek Omgevingsvisie

0
635

PAPENDRECHT – Vandaag ontving de redactie onderstaande brief met een verzoek aan Papendrechters die hebben deelgenomen aan de voorbereidingen van de Omgevingsvisie. Wij publiceren deze brief in zijn geheel.

Beste inwoners,

Mijn naam is Alysa Eijkelenboom en op dit moment schrijf ik mijn afstudeeronderzoek aan de Universiteit van Amsterdam. Ik doe onderzoek naar de Omgevingsvisie en de wijze waarop gemeenten burgers hierbij betrekken. Ik ben binnen mijn onderzoek benieuwd of (en hoe) de vormgeving van het participatieproces van invloed is geweest op de uiteindelijke inhoud van de Omgevingsvisie. Om hier achter te komen wil ik ook graag met inwoners praten om te kijken hoe zij dit participatieproces hebben ervaren.

Dus bent u of kent u iemand die deel heeft genomen aan het participatieproces van de Omgevingsvisie dan zou ik erg graag met u in contact komen. Dit kan door mij te mailen via alysa.eijkelenboom@student.uva.nl. Het interview zal ongeveer 30 minuten duren en u helpt mij hier heel erg verder mee!

Met vriendelijke groet,
Alysa Eijkelenboom