Fotoboek ‘Van gras tot melk’

0
602

PAPENDRECHT – Papendrechter (en voormalig medewerker van RTV Papendrecht) Arie van der Wulp heeft succes gehad met zijn oproep om de publicatie van zijn fotoboek ‘Van gras tot melk’ mogelijk te maken.

Het boek komt te liggen in alle huisjes van het binnenkort te openen Vakantiepark Molenwaard en daarmee is de afname van voldoende exemplaren gegarandeerd.

Arie maakte jarenlang wekelijks foto’s op en rond de boerderij van de familie Eijkelenboom in Giessenburg. Hij is verwoed amateur fotograaf. Hij had helemaal geen plannen voor een boek, maar kreeg veel positieve reacties van mensen die zeiden: hier moet je meer mee doen.’’

Belangstellenden konden via de website van Van der Wulp aangeven geïnteresseerd te zijn in het boek. Inmiddels hebben meer dan 100 mensen zich gemeld. Men kan nog steeds melden geïnteresseerd te zijn via www.avanderwulp.nl