Bibelot organiseert nieuwe concertreeks

0
664

DORDRECHT – Op zaterdag 10 juli 2021 presenteert Poppodium Bibelot een 1,5 meter concert in de Trinitatiskapel. Tijdens Opwaarts beleven bezoekers liggend op een bedje een bijzondere, muzikale ervaring.
Deze eerste editie staat de neoklassieke muziek van componist Pieter de Graaf op het programma.

Muziekspel met adembenemende visuals
Met de concertreeks Opwaarts laat Bibelot vergeet men de coronapandemie even. Tijdens optredens van diverse artiesten kijken bezoekers letterlijk opwaarts: liggend op een bedje ziet men projecties op het plafond en de muren van een mooie, bijzondere locatie. Programmeur Bart Kuntz ligt toe: “Dit is een unieke en veilige manier om muziek en beeld te beleven. De combinatie van de muziek, visuals, de locatie en het feit dat je ligt, zorgt ervoor dat je zonder afleiding even weg kunt dromen van de buitenwereld en de narigheid die de huidige tijd met zich meebrengt.”

Eerste editie: Pieter de Graaf
Tijdens de eerste editie brengt pianist en componist Pieter de Graaf zijn nieuwe album ‘Equinox’ ten gehore. De Graaf laat zich niet beperken tot een genre of formule. Hij weet zichzelf altijd te pushen op creatief vlak en laat zijn rusteloze ziel graag op muzikale ontdekkingstocht gaan. In 2020 ontving hij een Edison award voor de EP ‘Vortex’. Zijn nieuwe album gaat over evenwicht en verandering, balans en omslag. Hij verwondert bezoekers met prachtige neoklassieke, ambient elektronische klanken.

Praktische informatie
Tickets: €22,00 voor een los ticket en €42,00 voor een duo ticket. Tickets zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar via www.bibelot.net. Dit concert vindt plaats in de Trinitatiskapel. Adres: Vriesestraat 22, 3311 KD te Dordrecht. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Het volledige programma van Bibelot is te vinden via www.bibelot.net.