Oranjefestival VV Papendrecht

0
621

PAPENDRECHT – Op zaterdag 24 april stond bij VV Papendrecht de tweede open trainingsdag van het jaar op het programma met als thema ‘Voetballen als Oranje’.Op het trainingscomplex van VV Papendrecht werd een heus Oranjefestival gehouden. Het Rood-Zwarte Plein was omgedoopt tot Oranjeplein en was vrolijk versierd met vlaggen en vlaggetjes.

De ochtend was voor de jongste pupillen. In kleine groepjes doorliepen de pupillen verschillende spellen en trainingsvormen. Er werden zes oefenvormen gedaan.

In de middag was het programma voor de junioren. Onder aanvoering van de enthousiaste trainers voelde elke deelnemer zich een speler van het grote Oranje. Na afloop konden de kinderen aan hun ouders gaan vertellen wat ze allemaal gedaan en geleerd hadden en konden ze hun diploma laten zien dat was ondertekend door Frank de Boer en Sarina Wiegman.

Op zaterdag 22 mei volgt een derde open trainingsdag met daarbij ook een keeperstraining. Voor meer informatie klik hier.