Orgelconcert op Koningsdag

0
703

REGIO – Op dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag) geeft Jan Peter Teeuw traditiegetrouw een orgelconcert in de Ichthuskerk te Ridderkerk (Vlietplein 1). Hij zal dan het mooie Leeflang-orgel bespelen.

Omdat het concert van vorig jaar niet door kon gaan, speelt Jan Peter dit jaar het programma dat hij voor 2020 gepland had, met als thema ’75 jaar bevrijding’. Zo klinken er vaderlandse liederen in bewerkingen van o.a. Donkersloot, Van de Berg en De Gier, en speelt hij bekende werken van o.a. Lemmens, Händel en Andriessen.

Helaas is het nog niet mogelijk dit concert fysiek bij te wonen. Daarom is het concert vanaf 14:30 uur te beluisteren op het YouTube-kanaal van Jan Peter, klik hier. Wanneer u zich op dit kanaal abonneert, krijgt u automatisch een melding wanneer het concert begint. Voor de ‘digitale collecte’ ten bate van de onkosten wordt een Tikkie geplaatst in de omschrijving van de video.

Meer informatie op: www.janpeterteeuw.nl.