Vakantie Activiteiten Papendrecht

0
1002

PAPENDRECHT – Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen in de meivakantie buiten muziek maken en schilderen. Deelnemen aan ‘Music Mania’ kan op woensdag 5 mei.Locatie is het buitenterrein van Muziekvereniging Excelsior aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Meedoen is gratis, maar vanwege de covid maatregelen is het wel nodig om een kaartje te bestellen.

Men kan kiezen uit drie workshoprondes: A) 10.00-11.45 uur, B) 12.15-14.00 uur en C) 14.30-16.15 uur. Iedere ronde bestaat uit twee muziekworkshops, een schilderworkshop en eindigt met samenspelen tijdens de Brassband workshop. Men volgt dus in totaal vier workshops. Per ronde kunnen maximaal 30 kinderen meedoen. Bij slecht weer gaat Music Mania niet door. Houd hiervoor de website in de gaten.

Voor een gratis kaartje en het volledige programma per workshopronde klik hier.