De zomer met ‘Run for Kika’

0
702

REGIO – Van 20 t/m 30 juni kan men samen met familie, vrienden en collega’s de uitdaging aan tijdens Run for KiKa Summer Fun. Ren gezamenlijk of alleen in totaal 25 km in 10 dagen voor kinderen met kanker.Op dit moment geneest 25% van de kinderen niet, dit is de tijd om in actie te komen in de strijd tegen kinderkanker.

Run for KiKa Summer Fun is er voor iedereen, men bepaalt zelf op welke manier en met wie men de 25 km rent. Loop bijvoorbeeld samen met het gezin in totaal 25 km of ren individueel voor 25 km. Men kan zelf de eigen routes uitstippelen, plannen wanneer en met wie men gaat lopen.

Sinds de oprichting van KiKa steeg het genezingspercentage van kinderen met kanker met ruim 5%. De harde realiteit is echter dat op dit moment 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Daarom is er nog steeds veel geld nodig voor onderzoek naar kinderkanker. Deelnemers aan Run for Kika Summer Fun helpen mee om die laatste 25% genezingskans te realiseren, zodat nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben.

Men kan zich gratis inschrijven op: www.runforkika.nl.