Ronde van Papendrecht weer afgelast

0
587

PAPENDRECHT – Het dagelijks bestuur van Stichting Wielercomité Papendrecht heeft in overleg het besluit genomen om in verband met de coronacrisis de 67e Ronde van Papendrecht op 5 juni, te annuleren.

De 67ste editie wordt doorgeschoven naar de eerste zaterdag van juni 2022. Daarnaast onderzoekt het comité de mogelijkheid van het houden van een gezamenlijke wielerronde met diverse comités uit de Drechtsteden op het afgesloten parcours van DRC de Mol.

De huidige situatie waarin ons land en de rest van de wereld momenteel verkeert en de onzekerheid voor de komende maanden maken het onverantwoord om de voorbereidingen voor de Ronde van Papendrecht te continueren en verplichtingen aan te gaan.

Het comité laat weten het besluit te betreuren, maar wil zijn verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid van deelnemers, publiek, gasten, sponsors, vrijwilligers, partners en andere betrokkenen.