Cursus Sociaal Stevig Staan bij Sterk Papendrecht

0
496

PAPENDRECHT – Valt het niet altijd mee om deel te nemen aan het sociale verkeer? Bijvoorbeeld doordat men zich vaak niet begrepen voelt, of dat men snel onenigheid krijgt? Misschien vindt men het wel lastig om voor zichzelf op te komen? De cursus Sociaal Stevig Staan kan hierbij helpen!

In de cursus Sociaal Stevig Staan ondersteunt Sterk Papendrecht graag bij het aanleren van goede sociale vaardigheden, die het leven aangenamer kunnen maken en waardoor contacten met anderen makkelijker verlopen. Tijdens deze cursus wordt er geoefend met lastige situaties, waardoor men op eigen kracht nieuw gedrag kan aanleren en zelfvertrouwen kan opbouwen. Op deze manier leert men op een juiste manier contact te leggen en een gesprek te voeren, ergens tegenin te gaan of op een goede wijze te reageren op boosheid zodat conflicten uit te weg worden gegaan.

De kracht van de cursus zit ook in het feit dat men de ervaringen kan delen met andere deelnemers en dat men naast de praktijk ook de theorie tot zich kan nemen.

Cursusopzet
Sociaal Stevig Staan is bedoeld voor mannen en vrouwen die goede sociale vaardigheden willen aanleren. De training vindt online plaats en bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De startbijeenkomst is op 18 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Aanmelden
Men zich aanmelden voor de cursus bij Meilani de Bruijn, info@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41. Na aanmelding krijgt men een link toegestuurd via de mail waarmee men kan deelnemen aan de online bijeenkomsten.
Meer informatie over de cursus vindt  men hier.