Online ‘Meetup’ met jonge ondernemers

0
472

REGIO – Een onderneming starten in coronatijd, is dat gewaagd of juist heel logisch. Op 19 mei, tijdens de online MeetUp van Kunstmin en de Bibliotheek AanZet, vertellen jonge ondernemers uit de regio hoe hun passie groeide middenin de coronaperiode. Ook schuiven experts aan voor handige tips en ondernemersadvies.Het online evenement is te volgen via een livestream en duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur.
‘’We willen jong en oud laten zien dat ondernemen voor iedereen mogelijk is’’, aldus Jaime Quant, een van de organisatoren. “Tijdens de MeetUp wordt aan ondernemers uit diverse branches een podium gegeven”. Ook wil men de kijkers informeren hoe men zoiets nu het beste in deze coronatijd kan aanpakken.

Om die reden zijn er ook een aantal experts op ondernemersgebied die de aanwezige ondernemers van advies voorzien om nog verder te komen. Kijkers kunnen tijdens de uitzending reageren in de chat en kijken mee met de livestream via het YouTubekanaal van de Bibliotheek Aanzet of Kunstmin. Via deze kanalen is de MeetUp ook later terug te kijken.

Voor meer informatie, klik hier.