So What! op Bevrijdingsdag

0
692

PAPENDRECHT – Jazz en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jazzmuziek is bij uitstek geschikt om vrijelijk de meest boeiende improvisaties te spelen. Bevrijdingsdag 5 mei neemt radioprogramma “So What!” zijn luisteraars mee op een feestelijke optocht. De playlist bevat diverse composities die betrekking hebben vrijheid en vrede. Live op Papendrecht FM van 16:00 tot 18:00 uur en gepresenteerd door Ronald Roël en Ben Korzelius.

Nieuwe tracks jazz, soul en global uit Australië, Mali, Nassau, Frankrijk en met een warm hart voor de Nederlandse artiesten. Verder het laatste muzieknieuws, livestream-concertagenda en een vooruitblik naar de (online) zomerfestivals. In de vaste rubrieken “The Classic” en “Chanson Roël” twee verrassende tracks uit de recente muziekgeschiedenis. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

“So What!” is een maandelijks muziekprogramma op Papendrecht FM 105 met verse jazz, soul en global muziek. Live te beluisteren op woensdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur.