Parfum voor Alzheimer Nederland

0
821

PAPENDRECHT – Papendrechter Wouter Dekker heeft een parfum gelanceerd. Met het speciale parfum, dat Bebz heet, wil hij de stichting Alzheimer Nederland steunen.

Het is een parfum voor Hem en Haar. Als je het samen draagt, blijf je verbonden, ook al zie je elkaar niet. De naam Bebz komt van de moeder van Wouter die een paar jaar overleed, De ‘z’ staat voor de zorgzaamheid die zij altijd uitstraalde. Het geurtje is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Het werd ontwikkeld door een gerenommeerd bedrijf, dat verder onbekend wenst te blijven.

Arie Slob nam als voorzitter van de regio Drechtsteden en Alblasserwaard van Alzheimer Nederland op 3 april in het Odensehuis het eerste flesje parfum in ontvangst uit handen van Wouter Dekker. Hij stelde: “Het komt niet vaak voor dat een parfum zowel voor hem als voor haar is. Dat zie je alleen in het duurdere segment. Maar de prijs van Bebz valt dan weer mee!”

Het parfum is te bestellen op de website ‘www.heldenparfum.nl’, kost € 14,95 en is ook te verkrijgen bij pedicure Arja Kornet aan het Oosteind 22, bij Zipp Mode en bij Hairstyling Zanen. Tien procent van de verkoopprijs gaat naar Alzheimer Nederland. Met de opbrengst wordt onderzoek naar dementie gedaan. Dat is hard nodig, want dementie is bijna doodsoorzaak nummer 1 in Nederland.

Bron: de Klaroen