Back to the Rivers festival

0
846

DORDRECHT – Op 16, 17 en 18 juli zijn onder andere DeWolff, Typhoon, René Schuurmans, Eefje de Visser, Her Majesty en Stringfever aan de Energiekade te zien. Men kan coronaproof genieten van 4 programma’s verspreid over 7 shows, georganiseerd door het team van Big Rivers en onderdeel van de Dordtse Feesten.

Het programma
Vrijdag 16 juli zijn er twee shows met Skeftum en headliner DeWolff. Zaterdag 17 juli vinden er drie shows plaats. Twee hiervan met Dr. Justice & Smooth Operators en headliner Typhoon. De derde show is Nederlandstalig, met optredens van Jacques Herb, Stef Ekkel en René Schuurmans. Zondag 18 juli sluit Back to the Rivers af met twee shows van misschien wel de beste tribute band van Nederland; Her Majesty met hun CSNY show en tot slot headliner Eefje de Visser.

Voor verdere informatie over het programma kijk op: backtotherivers.nl.

Watertheater
Aan de kade, naast Kinepolis, staat in het festivalweekend een watertheater. Er worden tribunes opgesteld, ook de betonnen trappen naar het water toe worden hieraan toegevoegd. Per concert zijn er 64 exclusieve logeplaatsen. Deze logeplaatsen zijn direct aan het water, voor het podium en zijn ingericht met een stoel en een tafel. Ook voor bezoekers met een rolstoel zijn er plaatsen gecreëerd.

Ticketinformatie
In totaal zijn er 7 shows van elk ongeveer 2,5 uur. Per show zijn er 300 tickets beschikbaar. Deze kosten € 30 per stuk voor reguliere tickets en € 50 voor loge tickets. De kaartverkoop start op 15 mei om 12:00 via www.backtotherivers.nl.