Langer thuis wonen voor ouderen

0
874

PAPENDRECHT – Er zijn mogelijkheden om als oudere langer thuis te blijven wonen. Hierover is er op donderdag 20 mei van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst georganiseerd in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31.Wijkverpleegkundigen en mantelzorgondersteuners delen hun ervaring en geven praktische tips over het langer thuis blijven wonen. Met deze handvatten hopen we ouderen te kunnen ondersteunen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en de eigen ervaring te delen.

Vanwege coronamaatregelen is er een maximum aantal deelnemers. Graag vooraf aanmelden bij Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41. Aanmelden kan tot 17 mei 2021. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.
Meer informatie over de cursus kunt u hier vinden.