Studio De Witt op Papendrecht FM

0
645

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Zaterdag 8 mei is de medeoprichter en lid van The Amazing Stroopwafels Wim Kerkhof de hoofdgast in Studio De Witt. The Amzazing Stroopwafels verwierven bekendheid met straatoptredens en nummers als Ome Koos, Ik ga naar Frankrijk en Oude Maasweg. Kerkhof neemt de zang, contrabas en toetseninstrumenten voor zijn rekening. Daarnaast is hij ook de componist en tekstschrijver, manager en producer van de groep.

De Dichter van Dienst die het tweede uur afsluit, is Kees-Jan Visser. In dit tweede uur ook de actualiteiten van deze week uit de Drechtsteden. Moeder en dochter Diana Heij en Loïs Lara schreven hun ervaringsboek “Onzichtbaar Web” over hun leven met een partner en vader met een narcistische persoonlijkheid. Over het boek en hun ervaringen gaat het gesprek met hen. Recent kwam het boek “De Biesbosch in de Tweede Wereldoorlog” uit. Het gaat over onderduikers, verzet en crossing. Ben Corino praat in deze uitzending met de schrijvers van het boek, Leen Fijnekam en Alfons van Bokhorst.

Te beluisteren zaterdag tussen 10 en 12 uur, herhaling maandag tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105.

Foto Amazing Stroopwafels: Paul Meuldijk