Oproep energie coaches Westpolder

0
512

PAPENDRECHT – Samen met de gemeente Papendrecht wil vrijwilligersnetwerk Drechtse Stromen na de zomervakantie een bespaarproject starten in de Westpolder. Energiecoaches van Drechtse Stromen brengen daarbij huisbezoeken en geven concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen.

Binnen Drechtse Stromen zijn er al twee Papendrechters actief als energiecoach, maar zij kunnen het niet alleen. Daarom zoekt Drechtse Stromen meer enthousiaste vrijwilligers die het een leuke uitdaging vinden om dorpsgenoten te helpen om energie te besparen. Wie er de energie voor heeft om anderen te helpen met besparingstips kan zich aanmelden als energiecoach bij Drechtse Stromen.

Wat kan men verwachten?
• Een korte training bij Drechtse Stromen.
• Samenwerken met andere energiecoaches in de wijk.
• Een vrijwilligersvergoeding.
• Bijdragen aan de energietransitie.
• Aansluiting vinden bij een enthousiast team van vrijwilligers dat zich inzet om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Op de website staat meer informatie over energiebesparing en over energiecoaches. In mei start een nieuwe training.

Aanmelden kan hier of stuur een bericht naar secr@drechtsestromen.net.