Sportcentrum organiseert Sport en Speldag

0
528

PAPENDRECHT – Recreatiezwemmen is op dit moment nog niet mogelijk in Sportcentrum Papendrecht, maar er gloort licht aan de horizon. Voor nu is uitsluitend het buitenbad geopend, en wel voor banen zwemmen.Maar speciaal voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar organiseert het Sportcentrum zaterdag 15 mei een Sport en Speldag. Leuke activiteiten die plaatsvinden op het terrein van het buitenbad. Reserveren is verplicht en kan online vanaf 11 mei via www.sportpapendrecht.nl.

Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal een A diploma zijn van harte welkom tijdens de Sport en Speldag op het terrein van het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht. In de twee tijdsloten, van 10:00 – 12:30 uur en van 13:00 – 15:30 uur, worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals aquabubble en paaltjesvoetbal.

Aquabubble, als een hamster rennen in een bol. Het is misschien wel de leukste attractie voor op het water. Het is bijzonder leuk om te proberen en natuurlijk ook heel leuk om te zien. Het is een transparante bal die op het water te drijft. Via een opening kun je in de waterbal stappen, waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht, waardoor je droog blijft tijdens het lopen over water.

Paaltjesvoetbal is altijd leuk om te doen en daarom wordt er een competitie georganiseerd. Tijdens het spel moet iedereen een paaltje bewaken en tegelijkertijd proberen dat van de andere spelers omver te schieten. Bij wie het paaltje het langst blijft staan, wint!

Aanmelden
De kinderen kunnen zich vanaf dinsdag 11 mei aanmelden voor de activiteiten van 10.00 – 12.30 uur of van 13.00 – 15.30 uur. Online reserveren is verplicht en kan via www.sportpapendrecht.nl. Een toegangsbewijs kost € 4,75.