Campagne Qbuzz met ‘Buzzverhalen’

0
794

REGIO – Qbuzz is van start gegaan met de campagne ‘Buzzverhalen’. In deze verhalen die zich afspelen in de bus of trein, komen medewerkers en reizigers aan het woord. Wat maken zij mee? Wat vinden zij mooi aan de wereld van het openbaar vervoer?

Onderweg maken de reizigers van alles mee. Een spontaan gesprek met een wildvreemde, een luisterend oor voor een reiziger of een nieuwe vriend voor het leven. Dit geldt ook voor chauffeurs, machinisten en medewerkers van Qbuzz. Hoe gewoon sommige zaken zijn die zij dagelijks meemaken, zijn voor het lezend publiek juist heel bijzonder. De lezers worden meegenomen in de wereld van het openbaar vervoer en dit resulteert in mooi, grappige en ontroerende verhalen.

Buschauffeur Melvin Gerad trapt af in deze eerste editie en vertelt wat hij zo mooi vindt aan zijn beroep en welke sociale functie hij daarnaast als chauffeur ook heeft in de regio. Lees zijn verhaal hier of via Instagram of Facebook. Qbuzz en Melvin vinden het heel leuk wanneer zijn verhaal gedeeld wordt. Op deze manier kan het OV beter onder de aandacht komen en ook de wereld erachter. Iedere maand komt er een nieuw verhaal.