VV Papendrecht zoekt jeugdtrainers

0
1648

PAPENDRECHT – Voor het seizoen 2021-2022 zoekt Voetbalvereniging Papendrecht voor meerdere ploegen ambitieuze jeugdtrainers die een bijdrage willen leveren aan de realisatie van het nieuwe jeugdbeleid.

VV Papendrecht heeft ruim 350 jeugdleden, verdeeld over 26 teams. Het huidige eerste (heren) team, komt uit in de eerste klasse zaterdag en bestaat voornamelijk uit eigen opgeleide spelers. Dit wordt de komende jaren gecontinueerd met behulp van een actief jeugdvoetbalbeleid.

Tevens wil VV Papendrecht een vereniging voor iedere voetballiefhebber zijn. Om dit te realiseren zal in het komende seizoen het nieuwe jeugdbeleidsplan opgestart worden. De club heeft gekozen voor een drietrapsfasering, die bestaat uit een Fundamentfase (JO8-J011), Ontwikkelfase (JO13-JO15) en Prestatiefase (JO17-19).

De functie
Als jeugdtrainer bij VV Papendrecht verzorgt men twee keer in de week trainingen en begeleiding tijdens wedstrijden. Daarnaast is men medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie en voert men coördinerende taken uit binnen de eigen afdeling. Tevens draagt men bij aan de verdere ontwikkeling van het voetbalbeleidsplan.

Functie-eisen
Sollicitanten zijn bij voorkeur in het bezit van minimaal UEFA-C of hebben minimaal drie jaar werkervaring met training en coaching. Ook sollicitanten met een pedagogische of onderwijskundige achtergrond worden uitgenodigd om te reageren. Daarnaast wordt verwacht dat sollicitanten beschikken over communicatieve vaardigheden, prestatiegericht zijn, zonder het plezier uit het oog te verliezen en dat men een frisse blik op het moderne voetbal heeft.

VV Papendrecht is een club met historie en toekomst. Voldoet men aan het profiel van de ambitieuze jeugdtrainer die mee wil werken aan de toekomst van VV Papendrecht?  Neem dan contact op met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal (hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl) of Jeugdvoorzitter Rick Croese (jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl).