Programma Bibelot tijdens Dordtse feesten

0
1010

DORDRECHT – Bibelot maakt het programma tijdens de Dordtse feesten bekend. Het programma is divers.

Zangeres Froukje en rapper S10 trappen het Bibelot programma op vrijdag 23 juli af. Onder de noemer Vakwerk kan het publiek niet alleen genieten van optredens van de twee artiesten, maar krijgen ze ook een uniek kijkje in de muziekindustrie. Voorafgaand aan de concerten vertellen S10 en artiestmanager Froukje Bouma in het Energiehuis over wat er allemaal komt kijken bij de carrière van een artiest.

Op zaterdag 24 juli betreden hiphop artiesten Kevin, Défano Holwijn en Numidia het podium aan de Energiekade tijdens een XL editie van de concertreeks Wave. Speciaal voor de kleinsten onder ons is er op zondag 25 juli in de middag een kinderconcert met Monique Smit en Juf Roos. Hierna volgt het avondprogramma met een optreden van zangeres en hitmachine Maan.

Op maandag 26 juli treden lokale artiesten Het Gezelschap en Kay Slice op tijdens het minifestival Schicht. Het programma wordt op dinsdag 27 juli afgesloten met concerten van Whispering Sons en Queen’s Pleasure gepresenteerd door Bibelot in samenwerking met DOOR.

Alle optredens en activiteiten vinden plaats in de buitenlucht en zullen voldoen aan de gestelde corona maatregelen voor een veilig bezoek. Het programma van Bibelot vindt volledig plaats aan de Energiekade, er is een tribune aanwezig en de optredens worden gegeven vanaf een schip aan het water.

Tickets voor alle Bibelot concerten kosten tussen de 10 en 20 euro. De ticketverkoop gaat binnenkort van start via www.bibelot.net en www.dordtsefeesten.nl.