Help Papendrechters energie besparen

0
549

PAPENDRECHT – Samen met de gemeente Papendrecht start vrijwilligersnetwerk Drechtse Stromen na de zomervakantie een bespaarproject in de Westpolder. Daarvoor zoekt Drechtse Stromen energiecoaches.Zij brengen huisbezoeken en geven concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen, het comfort in huis te verhogen en de energierekening te verlagen.

Binnen stichting Drechtse Stromen zijn al twee Papendrechters actief als energiecoach. Maar zij kunnen het niet alleen. Heeft men er de energie voor om dorpsgenoten te helpen met besparingstips? Men kan zich dan aanmelden als energiecoach bij Drechtse Stromen!

Energiecoaches krijgen van Drechtse Stromen een korte online training en werken samen met andere vrijwilligers in de wijk. Voor de inzet is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Energiecoaches dragen een steentje bij aan de energietransitie en sluiten aan bij een enthousiast team van vrijwilligers dat zich inzet om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Op www.drechtsestromen.net staat meer informatie over energiebesparing en over energiecoaches. Half juni start een nieuwe training. Aanmelden kan voor 2 juni via de website of via secr@drechtsestromen.net. Dan wordt contact opgenomen voor een kennismakingsgesprek.